Supă cremă de dovleac în stil Toman

Cum este afectat creierul de lipsa somnului?
2020-09-22
Cum scăpăm de durerile de șold
2020-10-19

 

Ingrediente pentru o persoană:

-o ceapă roșie mică (30g)

-250g dovleac

-1/2 lingură ulei de măsline

-1 lingură suc de portocală

-50 ml lapte de cocos

-cimbru după gust

-1 măr mic

-nucșoară

-10g semințe de dovleac

-1 plic supă de legume Toman Diet

Mod de preparare:

Vom curăța dovleacul și îl tăiem cubulețe, după care îl punem la copt, în cuptorul preîncălzit, la 200 grade, timp de 30 minute.

Cât timp stă dovleacul la cuptor, călim ceapa tocată, la care adăugăm cimbru, nucșoară și mărul tăiat cubulețe. Conținutul plicului de supă de legume se va amesteca cu 300 ml apă fierbinte și se va adăuga în compoziția de ceapa și se va lăsa la fiert până se întrepătrund merele. Adăugăm dovleacul copt, laptele de cocos și sucul de portocale și mai lăsăm la foc câteva minute. Vom trage într-o tigaie uscată semințele de dovleac. Ingredientele de supă se vor mixa cu un blender, iar la servire vom presăra semințele de dovleac.

Valori nutriționale:

-380kcal

-23,2 g proteine

-10,9 g lipide

-43,1 g carbohidrați

-10,5 g fibre

Valorile nutriționale pot diferi în funcție de laptele de cocos folosit.

Se poate consuma din Etapa 3.