Pizza cu blat de conopida – cu ciuperci și dovlecel

Rulouri de vinete cu branza si patrunjel
Rulouri de vinete cu brânză și pătrunjel
2017-10-13
Ardei umplut in stil Toman
Ardei umplut în stil Toman
2017-10-16
Pizza cu blat de conopida - cu ciuperci si dovlecel

Pizza cu blat de conopida - cu ciuperci si dovlecel

Ingrediente:

1 conopidă

1 ou

Sare, piper

2-3 ciuperci champignon

1 dovlecel mai mic

 

Mod de preparare:

Conopida se spală sub jet de apă, se desface în buchețele și se lasă să se scurgă. Se transferă în vasul robotului cu lama în S și se procesează până când se obține o pastă densă. Adăugăm oul și asezonăm cu sare și piper. Punem compoziția pe o foaie de copt și aplatizăm puțin. Coacem blatul timp de 10 minute la 180˚C, apoi punem toppingul. În cazul unei diete stricte vom folosi doar ciuperci și dovlecei asezonate în prealabil, însă dacă vrem să împărțim și cu membrii familiei putem pune sos de pizza sau chiar și pamezan. Apoi  vom băga  înapoi la cuptor pentru încă 20 de minute.

 

Se poate consuma din etapa a doua