Șalău la tigaie în stil Toman

Ouă umplute cu iaurt și legume
2017-12-19
Pui la pungă cu cartofi dulci și ceapă
2017-12-19

Ingrediente:

800 g file de șalău

2 bucăți rădăcină de țelină

1 legătură de mărar proaspăt

300 ml iaurt slab

1 linguriță ulei de măsline

Sare, piper

 

Mod de preparare:

Fierbem cuburile de țelină în apă cu sare după care strecurăm bine de tot.

Punem fileurile de pește într-o tigaie cu foarte puțin ulei și prăjim ambele părți (2 minute pe ambele părți) și dăm la o parte. În aceeași tigaie punem cuburile de țelină și le rumenim puțin. Presărăm cu mărar și adăugăm iaurtul.

*O porție conține:

Calorii: 228 Kcal

Proteine: 39,5 g

Grăsime: 2,6 g

Carbohidrați: 2,4 g

Fibre: 1 g