Pentru 4 persoane
Timp de pregătire: 70 minute
Ingrediente:
4 păstrăvi, fiecare de 300-400 g
Zeama de la o lămâie
Sare, piper
200 g salată verde
Pentru dressing:
Coaja de lamaie taiata fasii
Rozmarin
Usturoi pisat
2 linguri ulei de măsline
O legătură de pătrunjel proaspăt
1 ardei
Mod de preparare:
Curățăm peștele și crestăm pe ambele părți. Asezonăm cu sare și piper și stropim cu zeamă de lămâie.
Ungem cu ulei și lăsăm la cuptor până se va rumeni.
Într-un mojar pisăm coaja de lămâie cu usturoi și ulei de măsline și asezonăm cu sare și piper.
Scoatem peștele, ungem cu dressing și dăm înapoi la cuptor.
Vom servi cu salată verde sau legume proaspete.
*Se poate consuma din etapa 1 (preparat la aburi, fără ulei și lămâie, doar cu sare și piper) și etapa 2-3-4.
O porție conține:
Calorii: 375 Kcal
Proteine: 64 g
Grăsime: 3 g
Carbohidrați: 2 g
Fibre: 1 g