Supă de legume cu carne de curcan și tarhon

Păstrăv la cuptor pe pat de salată
2017-12-19
Sarmale cu hrișcă
2017-12-19

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 40 minute

 

Ingrediente:

400 g piept de curcan tăiat cubulețe

3 morcovi tăiați cubulețe

1 gulie mică tăiată cubulețe

1 țelină tăiată cubulețe

200 g mazăre verde

1 legătura de pătrunjel proaspăt tocat

1 lingură ulei de măsline

Sare, piper alb

Tarhon

 

Mod de preparare:

Într-o oală încălzim uleiul și rumenim cubulețele de carne. Adăugăm legumele tăiate cubulețe și pătrunjelul și punem la fiert. Punem apa, asezonăm cu sare și piper și lăsăm să fiarbă.

*Se poate consuma din etapa a treia.

O porție conține:

Calorii: 180Kcal

Proteine: 28 g

Grăsime: 3 g

Carbohidrați: 9 g

Fibre: 4 g