Pentru 4 persoane
Timp de pregătire: 60 min
Ingrediente:
400 g făină de secară
Un vârf de cuțit de stevie
250 g ciocolată topită Toman
120 g praf de cacao
3 linguri ulei de măsline
5 ouă
250 ml iaurt slab
2 linguri fulgi de ovăz
Scorțișoară, nucșoară
1 linguriță praf de copt
4 cupe de înghețată fără zahăr
Mod de preparare:
Amestecăm ouăle cu iaurtul și ciocolata topită. Adăugăm praful de cacao, praful de copt și făina. Punem într-o formă de copt și dăm la cuptor la 140 grade C timp de 30 de minute.
Vom felia după ce se racește.
Servim cu înghețată fără zahăr
*Se poate consuma de la etapa a doua.
O porție conține:
Calorii: 533 Kcal
Proteine: 22 g
Grăsime: 14 g
Carbohidrați: 80 g
Fibre: 17 g