Eclere cu vanilie și căpșuni în stil Toman

Ziua Europeană Împotriva Obezității, un semnal de alarmă pentru boala secolului
2018-05-25
Pui crispy în stil Toman
2018-07-25

 

Ingrediente aluat:

-1 pliculeț clătite Toman

-1 ou

-2 linguri apă

-1 linguriță bicarbonat de sodiu

Ingrediente cremă:

-1 pliculeț desert vanilie Toman

-3 căpșuni

Mod de preparare:

Conținutul plicului de clătite Toman îl amestecăm cu cele 2 linguri de apă. Adăugăm oul și bicarbonatul de sodiu. Cu ajutorul unui mixer amestecăm ingredientele până capătă consistență spumoasă. Din această compoziție formăm găluște, pe care le vom așeza în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt. Le dăm la cuptor la foc mediu, timp de 15 minute. După ce se răcesc, le vom tăia în jumătăți. Partea de jos a găluștei o umplem cu crema de vanilie preparată după instrucțiunile de pe plic. Vom decora cu căpșuni. Aceste delicatese pot fi consumate din etapa III a programului Toman.