Este o rețetă ușoară, de vară, care poate fi preparată atât pentru prânz, cât și pentru cină, încă din a doua etapă a programului Toman.
Ingrediente:
-200g piept pui
-200ml iaurt slab
-1 ou
-sare, piper
-1/2 dovlecel
-1/2 vânătă
-1 plic supă thai Toman
-psyllium
-o linguriță ulei de măsline
-o pungă Toman chips sfărâmate
Mod de preparare:
Tăiem puiul fâșii, după care, tragem fiecare fâșie în parte prin tărâțele de psyllium. Amestecăm iaurtul cu oul, sarea și piperul. Fâșiile de pui le dăm prin acest amestec, după care prin chipsurile sfărâmate Toman. Le așezăm în tava de cuptor, tapetată cu hârtie de copt, timp de 15-20 minute, la 160 grade. Între timp, pregătim legumele. Le tăiem fâșii, le asezonăm cu conținutul unui plic de supă Thai, și le stropim cu ulei de măsline. Le punem pe grătarul încins timp de 3-4 minute.
Putem face un sos de iaurt cu usturoi, din 200g iaurt și 1-2 căței de usturoi.