Nutriționistul Toman Diet, la matinal TVR1, despre diete
2018-08-22
Beneficiile Toman Diet resimțite de clienți
2018-08-29

 

 

Ingrediente pentru 4 persoane:

-blat de lasagna făcut din 400g făină integrală

-600 g roșii decojite

-sare, rozmarin, oregano

-300 ml iaurt slab

-2 vinete feliate subțire

-150 g brânză de vaci slabă

-150 g cașcaval slab

-300 ml lapte ovăz

-1 ceapă roșie tocată

-200 g ciuperci

 

Mod de preparare:

Într-un vas yena punem foile pentru lasagna. Într-o tigaie de teflon călim vinetele, ciupercile și ceapa. Se pune o parte din compoziție peste foile de lasagna, după care se adaugă din nou compoziție de legume și lasagna până când se termină toate ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie foaie de lasagna, care se stropește cu lapte cu ovăz. Roșiile si oregano se blenduiesc, se pun peste lasagna și se dă la cuptor 35-40 minute. Pe deasupra, se poate adăuga iaurtul cu cașcavalul ras. Se servește fierbinte.

Tricks&typs

Gustul poate fi imbogățit cu brânză adăugată în compoziția de legume.

Valori nutriționale:

520 kcal/porție

Proteine: 30g

Lipide: 8g

Carbohidrați: 80g

Fibre: 10,5g/ porție

Se poate consuma începând cu etapa 2 a dietei Toman.

Timp de preparare 60 minute.