Ingrediente:
-800g file de somon
-400g frunze verzi, amestec
-zeama de la o lămâie
-1 lingură ulei de măsline extravirgin
-1 lingură ulei de măsline simplu
-2 legături ridichi proaspete
-2 linguri amaranth fulgi
-sare și piper
Mod de preparare:
Somonul se pregătește la grătar sau cuptor, după care se stropește cu zeamă de lămâie. Într-un vas, se amestecă zema de lămâie, cu uleiul și se adaugă peste salată. Se adaugă somonul și se așează în farfuria de servit. Se presară fulgi de amaranth peste amestec.
Valori nutriționale per porție:
-362 kcal
-39,8 proteine
-23g lipide
-3g carbohidrați
-1,2g fibre
Se poate consuma din etapa 3, iar fără amaranth, chiar din etapa 2.
Tips&tricks:
Se pot adăuga germeni de grâu sau chipsuri Toman Diet.