Ingrediente:
-1 plic desert de ciocolată Toman
-3 ouă
-0,5l lapte de cocos
-5 linguri fulgi de nucă de cocos
-1 plic budincă de vanilie (fără zahăr)
-100g mure (proaspete sau congelate)
-1 lingură eritrit
-1 vârf cuțit de praf de copt
Mod de preparare:
Separăm gălbenușurile de albușuri și batem albușul până obținem o spumă tare. Amestecăm gălbenușurile cu conținutul plicului de desert ciocolată Toman și adăugăm praful de copt. Amestecăm bine și adăugăm albușurile bătute spumă, amestecând cu grijă de sus în jos. Se ia o formă de copt din ceramică, cu pereții mai joși și se toarnă compoziția. Se pune la copt timp de 20 minute la 140 grade. Între timp se prepară crema. Fierbem laptele de cocos și adăugăm nuca de cocos ras, praful de budincă și eritritul. Fierbem timp de 10 minute amestecând continuu, până devine un amestec omogen. După ce s-a răcit punem peste blatul obținut și decorăm cu mure și nucă de cocos rasă.
Se poate consuma din Etapa 3. Fiind o rețetă fără gluten, poate fi consumată chiar și de cei alergici.