Spaghete de dovlecei cu sos de roșii

Cum ne întărim oasele
2019-08-26
Supă de legume cu iaurt
2019-09-02

Ingrediente pentru o persoană
-100g carne de curcan tocată
-1/2 lingură ulei de măsline
-50g ceapă roșie tocată mărunt
-100g ciuperci tăiate felii
-oregano, cimbru, busuioc, sare, piper
-100 ml pulpă de roșii pasate
-150g dovlecei

Mod de preparare:
Călim ceapa în uleiul de măsline, adăugăm ciupercile. După ce au lăsat puțină zeamă adăugăm și carnea de curcan. Când sunt aproape gata, punem și roșiile pasate. Asezonăm cu sare și restul condimentelor și lăsăm la fiert. Între timp, se curăță dovlecelul și cu un aparat special se fac fâșii subțiri. Pastele obținute se pun în apă fiartă cu sare timp de 1 minut, după care strecurăm și punem sosul deasupra și amestecăm.

Timp de preparare: 35 minute
Se poate consuma din Etapa 2
Typs&tricks: dacă vă plac legumele crude, nu este nevoie să fierbeți dovleceii.

Valori nutriționale:
-251 kcal
-30,3g proteine
-8,6g lipide
-13,5g carbohidrați
-3,3g fibre