2020-08-04

Beneficii ardei iute

  Capsaicina este substanța care dă iuțeala ardeiului iute. Cu cât concentrația de capsaicină este mai mare, cu atât un ardei este mai iute. Și totuși, […]
2020-07-29

Brânză din dovlecei în stil Toman cu pătrunjel

  Ingrediente: -300g dovlecei curățați și tăiați cubulețe -1/2 lingură ulei de măsline -zeama de la ½ de lămâie -4 foi gelatină fără aditivi -1 legătură […]
2020-07-27

Resveratrolul, inamicul osteoporozei

  Resveratrolul, fitonutrientul care se găsește în strugurii roșii, fructele de pădure și alte fructe, pare să lupte și să prevină osteoporoza. Un studiu efectuat în […]
2020-07-21

Ce luăm pentru a reduce complicațiile provocate de COVID-19?

    Complicațiile apărute în urma COVID-19 implică și cheagurile de sânge. Asta duce către probleme respiratorii și de aici pornesc o serie de alte probleme […]
2020-07-15

Alimente pentru sănătatea plămânilor

Factorii climatici, activitățile fizice, moștenirea genetică, sunt factori care pot afecta plămânii. Alimentația joacă un rol definitoriu în menținera sănătății pulmonare și prin includerea anumitor alimente […]
2020-07-06

Noi informații despre vitamina D

  Optimizarea nivelului de vitamina D este cea mai simplă, cea mai puțin costisitoare și cea mai benefică strategie pe care cineva o poate aborda pentru […]
2020-06-30

Biluțe de brânză de vaci cu lime și portocale

  Ingrediente pentru o persoană: -150g brânză de vaci light -1 lime -1 portocală -1 pachet biscuiți cu coajă de portocale confiate Toman -îndulcitori după gust […]
2020-06-29

Cărbunele activ – la ce ne este de folos?

  De ceva vreme am observat tot mai des produse cosmetice pe bază de cărbune activ. Ce este și la ce se întrebuințează? Ei bine, cărbunele […]
2020-06-24

5 pași pentru detoxifierea ficatului

  Cel mai important organ pentru eliminarea toxinelor este ficatul. De fapt el îndeplinește multe alte funcții, peste 500, prin urmare este extrem de solicitat. Dacă […]
2020-06-17

Substanțele obezogene din alimente și nu numai

  Ce sunt substanțele obezogene? Sunt substanțe chimice care se găsesc în numeroase ambalaje ale alimentelor, dar și în industria cosmetică. Au devenit cunoscute ca și […]
2020-06-11

Produsele deshidratate sub lupa științei

Sunt foarte multe polemici legate de produsele deshidratate, cele mai multe fiind legate de faptul că în compoziția lor se găsesc foarte mulți aditivi și sunt […]
2020-06-09

Cornulețe cu mac și cremă de vanilie în stil Toman

  Ingrediente pentru o persoană: -1 plic chiflă Toman -1 plic desert vanilie Toman -30g mac măcinat -1 pahar lapte de migdale sau cocos -îndulcitor după […]