Capsaicina este substanța care dă iuțeala ardeiului iute. Cu cât concentrația de capsaicină este mai mare, cu atât un ardei este mai iute. Și totuși, […]
Ingrediente: -300g dovlecei curățați și tăiați cubulețe -1/2 lingură ulei de măsline -zeama de la ½ de lămâie -4 foi gelatină fără aditivi -1 legătură […]
Resveratrolul, fitonutrientul care se găsește în strugurii roșii, fructele de pădure și alte fructe, pare să lupte și să prevină osteoporoza. Un studiu efectuat în […]
Complicațiile apărute în urma COVID-19 implică și cheagurile de sânge. Asta duce către probleme respiratorii și de aici pornesc o serie de alte probleme […]
Factorii climatici, activitățile fizice, moștenirea genetică, sunt factori care pot afecta plămânii. Alimentația joacă un rol definitoriu în menținera sănătății pulmonare și prin includerea anumitor alimente […]
Optimizarea nivelului de vitamina D este cea mai simplă, cea mai puțin costisitoare și cea mai benefică strategie pe care cineva o poate aborda pentru […]
Ingrediente pentru o persoană: -150g brânză de vaci light -1 lime -1 portocală -1 pachet biscuiți cu coajă de portocale confiate Toman -îndulcitori după gust […]
Cel mai important organ pentru eliminarea toxinelor este ficatul. De fapt el îndeplinește multe alte funcții, peste 500, prin urmare este extrem de solicitat. Dacă […]
Ce sunt substanțele obezogene? Sunt substanțe chimice care se găsesc în numeroase ambalaje ale alimentelor, dar și în industria cosmetică. Au devenit cunoscute ca și […]
Sunt foarte multe polemici legate de produsele deshidratate, cele mai multe fiind legate de faptul că în compoziția lor se găsesc foarte mulți aditivi și sunt […]
Ingrediente pentru o persoană: -1 plic chiflă Toman -1 plic desert vanilie Toman -30g mac măcinat -1 pahar lapte de migdale sau cocos -îndulcitor după […]