Brownie de ciocolata cu înghețată

Sarmale cu hrișcă
2017-12-19
Vin fiert cu bomboane de ciocolata
2017-12-19

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

 

Ingrediente:

400 g făină de secară

Un vârf de cuțit de stevie

250 g ciocolată topită Toman

120 g praf de cacao

3 linguri ulei de măsline

5 ouă

250 ml iaurt slab

2 linguri fulgi de ovăz

Scorțișoară, nucșoară

1 linguriță praf de copt

4 cupe de înghețată fără zahăr

 

Mod de preparare:

Amestecăm ouăle cu iaurtul și ciocolata topită. Adăugăm praful de cacao, praful de copt și făina. Punem într-o formă de copt și dăm la cuptor la 140 grade C timp de 30 de minute.

Vom felia după ce se racește.

Servim cu înghețată fără zahăr

 

*Se poate consuma de la etapa a doua.

O porție conține:

Calorii: 533 Kcal

Proteine: 22 g

Grăsime: 14 g

Carbohidrați: 80 g

Fibre: 17 g