Clătite cu mere și scorțișoară în stil Toman Diet

Piept de curcan cu legume și leurdă
2019-03-20
Afecțiuni ale tiroidei: Hipotiroidism vs. Hipertiroidism
2019-03-28

Ingrediente pentru o persoană:
-150g mere
-1 lingură eritrit sau alte variante de îndulcitori
-1 plic clătite Toman
-scorțișoară după gust

Mod de preparare:
Curățăm merele de coajă, se taie în cubulețe și se călesc într-o tigaie antiaderentă. Între timp, se dizolvă eritritul în 30 ml apă. Dacă avem eritrit lichid, atunci vom folosi echivalentul unei linguri, care se amestecă cu apa. După ce s-au rumenit merele, adăugăm apa cu eritrit și fierbem până se înmoaie merele și obținem un sos. Înre timp adăugăm scorțișoara și amestecăm. Trebuie să avem grijă să nu se ardă, pentru că scorțișoara va căpăta un gust amar. Amestecăm conținutul plicului de clătite Toman cu 75ml apă și le facem într-o tigaie antiaderentă. După ce clătitele sunt gata, punem sosul cu mere pe deasupra și servim. Se pot consuma din etapa 2.

Timp de preparare: 10-12 min.
Tips&triks: pot fi consumate cu flori comestibile

Valori nutriționale:
-168 kcal
-17,9 proteine
-0,9g lipide
-20,6g carbo
-3,8g fibre