Ingrediente pentru o persoană:
-1/2 pliculeț înghețată de ciocolată Toman (200g)
-40+75 ml apă
-1 plic clătite Toman
-1 baton crocant de ciocolată neagră Toman
-750g brânză de vaci slabă
Mod de preparare:
Amestecăm praful de înghețată cu 40 ml apă. Când s-a omogenizat complet, adăugăm brânza de vaci și amestecăm. Până pregătim compoziția de clătite, punem amestecul în frigider. Aluatul de clătite se amestecă cu 75 ml apă, se formează clătite și se prăjesc în tigaie. Se ia o formă de brioșă și clătitele deja gătite se pun în formă și se dau la cuptorul încins la 180 grade, timp de 4-5 minute, cât să ia forma de brioșă. Se lasă la răcit și se scot din forme. Formele se umplu cu crema de brânză și ciocolată. Batonul crocant de ciocolata se topește pe bain-marin, și se stropește desertul.
Se poate consuma din etapa II.
Tips& tricks
Se poate decora cu flori comestibile: petale de begonii, ce au gust de citrice.
Valori nutriționale:
-398 kcal
-lipide: 15,5%
-carbohidrați:18.1%
-proteine: 43.3%
-fibre: 11, 6%