Guguluf cu mere și mac în stil Toman Diet

Cum ne reintrăm în formă după sărbători
2019-01-08
Află cum a slăbit Răzvan Popescu 40 de kilograme
2019-01-14

 

Ingrediente pentru 6 persoane:

-350 g mere date pe răzătoare

-200 g mac măcinat

-30 g eritrit

-2 ouă

-1 praf de copt

-coaja de la o portocală mai mică

-1 pliculeț desert caramel Toman

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170 grade. Presărăm eritrit peste mere și lăsăm câteva minute pentru a lăsa zeamă. Amestecăm macul cu coaja de portocală și praful de copt și amestecăm cu merele. Batem ouăle și adăugăm la amestecul de mere. Se pune într-o formă de copt de silicon și lăsăm în cuptor 40 minute. Se verifică dacă guguluful este copt cu ajutorul unei furculițe. Desertul de caramel se amestecă cu 150 ml apă și se pune peste preparatul scos din cuptor

Timp de preparare: 55 minute

Tips&tricks: se poate adăuga și scorțișoară măcinată sau chiar ghimbir

Valori nutriționale:

-259 calorii

-10.1g proteine

-14.5 g lipide

-13.1 g carbohidrați

-8.4g fibre