Macarons de legume cu cremă de brânză

Grisine din făină integrală cu cremă de brânză
2017-12-19
Tartine cu ton și legume
2017-12-19

 

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

Ingrediente:

1 linguriță drojdie uscată

200 g făină de secară

1 morcov, 1 țelină, 1 ceapă verde, puțină conopidă fiartă și făcută piure

4 ouă

200 ml iaurt slab

200 ml lapte de orez

1 linguriță tărâte de ovăz

 

Pentru umplutură:

400 g brânză de vaci slabă în grăsimi

100 ml iaurt slab

1 linguriță  rozmarin,  1 linguriță  busuioc, 1 linguriță salvie  proaspătă

Sare, piper

Amestecăm ingredientele pentru aluat și lăsăm la dospit.

Într-un mixer amestecăm brânza de vacă cu iaurt, sare și condimentele verzi până vom avea o textură cremoasă.

Întindem aluatul pe masa de lucru, decupăm cu un pahar sau o formă și presărăm cu semințe. Le asezăm în tavă tapetată cu hârtie de copt le introducem la cuptor.

Se coc la 140 grade C până se rumenesc bine și devin  aurii.

În final după ce se răcesc se lipesc  doi macarons cu cremă rece.

*Se poate consuma din etapa a treia.

O porție conține:

Calorii: 455 Kcal

Proteine: 30 g

Grăsime: 14,5 g

Carbohidrați: 52 g

Fibre: 5 g