Mousse de ciocolată cu bezele de cocos

Intoleranța la lactoză
2018-11-26
Chef Popescu gătește în stil asiatic
2018-11-30

 

Ingrediente pentru o persoană:

-1 plic desert de ciocolată Toman Diet

-1 albuș de ou

-25g xilitol, praf

-25g făină de cocos fără grăsime

Mod de preparare:

Albușul de ou se bate spumă cu xilitolul, după care se adaugă făina de cocos în ploaie, amestecând ușor, cu o lingură de lemn. Preîncălzim cuptorul la 200grade. Între timp, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt se formează cu lingura bezele. Timpul de coacere diferă de mărimea bezelei, între 10 și 15 minute, cu atenție să nu le ardem. Desertul de ciocolată Toman Diet se amestecă cu 130 ml apă plată și se amestecă până devine o compoziție compactă. Desertul obținut se pune într-o farfurie și se adaugă bezelele de cocos.

 

Tips&tricks:

  1. Dacă doriți să intensificați gustul de cocos, puteși presăra deasupra bezelelor nucă de cocos măcinată.
  2. Poate fi consumată din etapa 3.