Ingrediente pentru 4 persoane:
-500g piept curcan file
-sare, piper
-1 legătură salvie proaspătă tocată mărunt
-400g gulie
-1/2 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Curățăm gulia, o tăiem bastonașe și tăvălim bastnașele prin ulei de măsline. Fileul de carne de curcan se asezonează cu sare și piper, după care cu un cuțit se crestează pentru a umple cu salvia mărunțită. Carnea de curcan astfel obținută se înfășoară în hârtie de copt astfel încât aerul să poată circula. Bastonașele de gulie se pun de jur împrejur. Preîncălzim cuptorul la 200 grade și băgăm tava 20 minute. După ce scoatem curcanul, lăsăm se se odihnească puțin, după care despachetăm carnea din hârtie și servim cu gulia.
Timp de preparare: 40 minute
Se poate consuma din Etapa 2.
Tips & triks: putem pune și usturoi în carnea învelită în hârtie, iar salvia poate fi înlocuită cu spanac.
Valori nutriționale/porție
-214 kcal
-30,8 g proteine
-8g lipide
-2,6 g carbo
-3,6 g fibre