Prăjiturele pentru mic dejun cu fulgi de ovăz si mousse de banane

Răzvan Popescu, despre dieta cu proteine
2018-09-07
Cum pregătim meniurile Toman Diet
2018-09-14

 

 

Ingrediente pentru 4 persoane:

 

-lapte de migdale 120ml,

-40g făină secară,

-120g fulgi de cereale de ovăz,

-semințe de floarea soarelui 80g,

– 2 banane bine coapte

-20g miere,

-8g praf de copt

 

Mod de preparare:

Bananele se pasează bine până se obține o pastă fină. Separat, se amestecă laptele de migdale, cu făina de secară, fulgii de ovăz, semințele de floarea soarelui, mierea, bananele pasate și praful de copt. Se amestecă toate ingredientele până la omogenizarea completă. Din compoziția obținută se umplu forme de brioșe și se dau la cuptorul încins în prealabil, timp de 30-40 minute, la foc potrivit.

Prăjiturelele pot fi consummate din a patra etapa a programului Toman Diet.