Pui la pungă cu cartofi dulci și ceapă

Șalău la tigaie în stil Toman
2017-12-19
Grisine din făină integrală cu cremă de brânză
2017-12-19

Timp de pregătire : 50 minute

 Pentru 4 porții

Ingrediente:

800 g cartofi dulci tăiați felii (2 buc medii/persoană)

3 cepe roșii

600 g piept de pui tăiat fâșii

1 lingură ulei de măsline

Oregano proaspăt

Sare, chili

 

Mod de preparare:

Amestecăm ingredinetele curățate și tăiate în prealabil și asezonăm cu sare, chili și ulei și  le punem în pungă de copt.

Introducem în cuptor pentru 25-35 de minute.

Se poate servi și cu un iaurt slab.

 

*Se poate consuma in etapa a 2 (cartofii dulci trebuiesc inlocuite cu dovlecei) si etapa 3-4

O porție conține:

Calorii: 389 Kcal

Proteine: 35 g

Grăsime: 6 g

Carbohidrați: 46,5 g

Fibre: 6 g