Roșii umplute cu carne de curcan

Crește-ți imunitatea în mod natural
2019-09-10
Curăță-ți colonul în mod natural!
2019-09-24

Ingrediente pentru o persoană:
-o ceapă mică tocată mărunt
-1/2 lingură ulei de măsline
-50g carne de curcan tocată
-sare, piper, oregano
-20g cus-cus uscat
-20g ardei gras tăiat cubulețe
-1 roșie mare

Mod de preparare:
Punem ceapa la călit cu uleiul de măsline și după 2 minute adăugăm și carnea tocată. Asezonăm cu condimente și lăsăm la foc până carnea începe să se pătrundă.
Între timp, peste cus-cus punem apă fiartă sărată și lăsăm la hidratat. Facem un capac roșiei și cu ajutorul unei lingurițe scoatem miezul, pe care îl mixăm cu amestecul de carne, adăugăm cus-cusul scurs de apă și ardeii tăiați cubulețe. Umplem roșia cu amestecul obținut pe care o punem într-un vas termorezistent și băgăm la cuptorul preîncălzit la 150 grade 15 minute.
Timp de preparare: 30 minute.

Tips&tricks: cus-cusul se poate înlocui cu quinoa, iar dacă în amestec punem cașcaval de capră sau oaie gustul va fi WOW!
Se poate consuma din Etapa 2, iar dacă adăugăm cașcaval din Etapa 3.

Valori nutriționale:
-241 kcal
-16.9g proteine
-6.7g lipide
-22.8g carbohidrați
-7.2g fibre