Rulouri de pește cu brânză de vaci

Afecțiuni ale tiroidei: Hipotiroidism vs. Hipertiroidism
2019-03-28
Psiholog Simona Popescu: Cum facem față mâncatului compulsiv
2019-04-01

Ingrediente:
-150g brânză de vaci slabă
-1 ceapă verde tocată,
-2 lingurițe psyllium măcinat
-1 ou, iar în Etapa 1 doar albușul de la ou
-250g file de pește slab (păstrăv, șalău)
-sare și piper

Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 190 grade. Asezonăm peștele cu sare și piper. Amestecăm brânza de vaci cu ceapă tocată și psyllium măcinat, asezonăm cu sare și piper și adăugăm oul. Dacă amestecul este prea lichid, mai adăugăm psyllium. Umplem peștele cu amestecul obținut și facem rulourile. Rulourile de pește le punem într-un vas de yena și introducem la cuptor timp de 20 minute.
Timp de preparare: 30 minute.
Se poate servi chiar din prima etapă, dacă nu vom folosim gălbenușul.
Typs&tricks: rulourile pot fi servite cu conopidă la aburi.
Valori nutriționale:
-357 kcal
-66,8 g proteine
-4,9 g lipide
-7,1 g carbo
-8,6 g fibre