Rulouri de vinete cu brânză și pătrunjel

Chiftelute din piept de curcan in stil Toman
Chiftelute din piept de curcan in stil Toman
2017-10-13
Pizza cu blat de conopida - cu ciuperci si dovlecel
Pizza cu blat de conopida – cu ciuperci și dovlecel
2017-10-16
Rulouri de vinete cu branza si patrunjel

Rulouri de vinete cu branza si patrunjel

Ingrediente pentru 2 persoane:

 

2 vinete mai micuțe

250 g brânză de vaci slabă în grăsime

Sare, piper

Jumătate de legătura de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se spală vinetele și se feliază pe lung. Asezonăm branza de vaci cu sare și piper și amestecăm cu pătrunjelul bine tocat. Asezonăm feliile de vinete, iar apoi le rumenim pe ambele părți (la cuptor pe hârtie de copt sau pe grill). Luăm amestecul de brânza și punem o lingură pe fiecare felie de vânătă  și le rulăm. Se pot consuma atât calde cât și reci.

 

IMPORTANT: cantitatea de brânză de vaci este mai mare decât cantitatea agreată în etapă 2, motiv pentru care ori reduceți cantitatea,ori împărțiți cu cineva drag.