Supă de legume cu carne de curcan și tarhon
2017-12-19
Brownie de ciocolata cu înghețată
2017-12-19

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 60 min

 

Ingrediente:

600 g piept de curcan

1 ceapă roșie mărunțită

1 roșie tăiată cubulețe

1 varză mică

1 ardei gras mărunțit

600 g varză acră

1 lingură ulei de măsline

2 ouă

150 gr  hrișcă fiartă

Sare, piper, chimen, boia

 

Mod de preparare:

Călim ceapa cu ardeiul și adăugăm roșiile. Asezonăm cu sare,boia și chimen. Adăugăm varza acră mărunțită și punem 300 ml de apă.

Într-o oală amestecăm carnea tocată cu hrișca fiartă. Asezonăm cu sare, piper și boia și adăugăm ouăle. Amestecăm bine compoziția.

Frunzele de varză le dăm printr-un clocot. Luăm din compoziție, punem pe o frunză de varză  și rulăm cu marginile în interior.

Asezăm sarmalele peste varza călita anterior și lăsăm la fiert la foc mic timp de o oră.

Putem servi cu un iaurt slab.

*Se poate consuma din etapa a treia.

O porție conține:

Calorii: 293 Kcal

Proteine: 45 g

Grăsime: 7 g

Carbohidrați: 10 g

Fibre: 11 g