Spaghete din dovlecei cu tofu gratinat
Ingrediente:
100 gr tofu
1 dovlecel mic
1 linguriță de pesto roșu
1 linguriță de semințe de susan
1 pliculeț supa Thai Toman (opțional)
Mod de preparare:
Tăiem dovlecelul (dupa ce l-am curățat țn prealabil) sub formă de spaghete și îl călim într-o tigaie timp de 3 minute fără să adăugăm grăsime (în așa fel va rămâne al dente). Adăugăm o linguriță de pesto roșu și luăm de pe foc. Brânza tofu se taie felii. Se încinge grătarul, se pun feliile de tofu și se lasă să se rumenească pe ambele părți. Apoi se servește alături de spaghetele din dovlecei.
Dacă vrem ca mâncarea să iasă și mai delicioasă putem rumeni o linguriță de semințe de susan pe care le putem presăra peste spaghetele din dovlecei.
*Semințele de susan pot fi consumate din etapa a patra
Fără semințe de susan se poate consuma chiar din etapa a doua și a treia.
Supa Thai Toman poate fi folosită ca și condiment în loc de pesto. Cu Fibre+ Toman mâncarea va avea o consistență mai bogată.