Șuncă de curcan umplută cu cremă de hrean

Pofta de dulce: de ce apare și cum scăpăm de ea
2019-04-12
Tort de morcovi de Paște
2019-04-16

Ingrediente pentru o persoană:
-4 felii șuncă curcan sau pui
-50g hrean înmuiat în apă
-2 ridichi
-1 linguriță zeamă de lămâie
-2 linguri iaurt slab
-sare și piper după gust
-opțional o linguriță eritrit

Mod de preparare:
Hreanul curățat se dă pe răzătoare, împreună cu ridichiile și le amestecăm împreună cu iaurtul, zeama de lămâie, eritrit, sare și piper. Feliile de șuncă se umplu cu crema de hrean și se rulează.

Timp de preparare: 10-15 minute
Se poate consuma din Etapa 2.
Tips&tricks: dacă crema vi se pare prea moale puteți adăuga fibre Toman sau psyllium. Se recomandă a se ține la frigider înainte de consum.

Valori nutriționale:
-92 kcal
-9,4 g proteine
-2,8g lipide
-6,9g carbo
-1,7g fibre.