Tartine cu ton și legume

Macarons de legume cu cremă de brânză
2017-12-19
Piept de curcan cu portocale
2017-12-19

Pentru 4 persoane

Timp de pregătire: 15 min

 

Ingrediente:

4 conserve mici de ton în suc propriu

1 ceapă roșie

1 castravete mai micuț

1 lingură de muștar

Cimbru , rozmarin

1 ardei gras tăiat cubulețe

4 linguri capere

Zeama de la o lămâie

Sare, piper alb

 

4 porții pâine Toman Diet

 

Mod de preparare:

Sfărâmăm tonul cu furculița. Adăugăm ceapa, ardeiul gras, castravetele și muștarul. Adăugăm și condimentele verzi si amestecam bine.

Întindem crema pe feliile de pâine Toman și presaram cu cubulețe de legume și capere.

 

*Se poate consuma din etapa a doua.

O porție conține:

Calorii: 246 Kcal

Proteine: 21 g

Grăsime: 21 g

Carbohidrați: 4 g

Fibre: 7 g